Utilitzem cookies per millorar l'experiència. Per complir amb la nova directiva de privacitat necessitem el consentiment per desar cookies. Saber-ne més.
Mas Mallola és un vi negre coupage de Garnatxa i Carinyena procedents únicament de la parcel·la La Mallola.
NOTA DE CATA
Aroma intens i madur on percebem gerd, nabiu i pruna, cardamomo, canyella, xocolata i torrats. En boca és intens, sedós i fresc. Vi amb un caràcter molt marcat per la pissarra i amb notes més fosques i profundes.
VINIFICACIÓ
S'elabora únicament amb raïm de la parcel·la La Mallola. Es realitza la vinificació per separat de les diferents subparcel·les de la viña de la Mallola, tenint en compte les varietats, l'orientació i l'altitut. La fermentació de les diferents microvinificacions es realitza per diferents mètodes, tant en cub de ciment com en barrica de fusta o algunes integrals directament dintre de la barrica de 225 L. Una vegada elaborats tots els vins, passen a criança per separat durant un periode de temps i després maduren en ampolla.
CRIANÇA
Envellit durant 12-15 mesos en botes de roure francès i finalment maduren en ampolla un mínim de 9 mesos.
MARIDATGE
Ideal per acompanyar arròs, pollastre al curry, estofats, carns variades...
Celler | Marco Abella |
---|---|
DO | Priorat |
Tipus de vi | Vi negre criança |
Varietats | Garnatxa, Samsó (Carinyena) |
Ampolla | 75cl |
Graduació | 14,5 % |
Tº de Servei | 18º |