Utilitzem cookies per millorar l'experiència. Per complir amb la nova directiva de privacitat necessitem el consentiment per desar cookies. Saber-ne més.
Raïms: Montepulciano
Àrea de producció: Ortona, San Salvo, Pollutri
Vinificació: maceració Pigiodiraspatura soft-fermentació durant 15 dies.
Característiques sensorials: color vermell robí amb reflexos granat. L'aroma és intens, persistent, afruitat (fruits vermells, cirera i pruna), amb notes de vainilla. És un vi amb cos, tànic i ben equilibrat, intens i persistent, a punt per ser begut en aquests moments.
Suggeriment de presentació: vi fàcil de beure, bons amb salami, salats primers plats, carns i formatges en general.
Temperatura: 16-18 ° C
Alcohol: 12,5%
Idea de vi: Vi per a consumidors joves, i l'habilitat suficient per buscar productes de gran relació qualitat / preu.
Celler | Domaine Bott-Geyl |
---|---|
DO | Alsacia (Francia) |
Tipus de vi | Vi blanc jove |
Varietats | Riesling |
Ampolla | 75cl |
Graduació | 13,5 % |
Tº de Servei | 8º |
Escriu la teva ressenya