Utilitzem cookies per millorar l'experiència. Per complir amb la nova directiva de privacitat necessitem el consentiment per desar cookies. Saber-ne més.
Mascaró Narciso és un brandy elaborat amb holandes de vi de varietats pròpies del Penedès. Madurat en barriques de roure Limousin durant un període mínim de 5 anys.
ELABORACIÓ
Aquest brandy segueix el mètode de la doble destil·lació, és a dir, es destil·la i envelleix per separat las holandes (destil·lat de vi) de cada varietat i any, utilitzant una tècnica manual que ens permet aportar el segell propi de Mascaró als productes.
El brandy Narcisó envelleix un mínim de 5 anys en barriques de roure Limousin, en procès totalment controlat per un enòleg de la família Mascaró.
L'operació d'ensamblatge o blend, la barreja de les diferents holandes, és artesanal i permet obtenir un brandy molt personal i apreciat.
NOTA DE CATA
Color ambre amb matissos daurats. Delicat aroma de vainilla i avellana sobre un fons de suau destil·lat. En boca és saborós, especiat, amb fins matissos de fusta. Llarga i agradable presència en boca.
CONSELL
Consumir ben fred. És l'acompanyant ideal del xocolate. Al fondre's juntament de manera harmònica en la boca mostren tot el seu esplendor. Sorprenent per la seva delicadessa i versatilitat en les preparacions d'alta coctelería.
Celler | Antonio Mascaró SL |
---|---|
Ampolla | 70cl |
Graduació | 40 % |