Utilitzem cookies per millorar l'experiència. Per complir amb la nova directiva de privacitat necessitem el consentiment per desar cookies. Saber-ne més.
Cap de Ruc Premium és un vi negre monovarietal 100% Garnatxa Negre.
NOTA DE CATA
Color guinda molt intens amb suaus ribets caobes. En nas és molt fresc, amb un bon equilibri de fruita en el que es fonen els tons láctics amb la fruita madura. El pas en boca és suau però omplint el paladar d'equilibrats sabors en el que es repeteixen les sensacions nasals. Es perceben les notes de fruita i els tanins fins, que contribuiran a allargar la vida d'aquest, tot i ser un vi novell.
VINIFICACIÓ
Verema i tria manual al camp en caixes de 15kg, amb posterior tractament tèrmic a 5ºC. Fermentació a temperatura constant de 25ºC controlada informàticament en un sol dipòsit de 50Hl. "Pigeage" i remuntats per gravitació i maceració de les pells entre 20 i 25 dies. Malolàctica en dipòsit sobre lies fines. Es disminueix la pressió de la premsa per tal prolongar el premsat.
CRIANÇA
Tot i que es un vi jove, reposa 4 meses en dipòsits d'acer inoxidable.
MARIDATGE
És ideal per beure a copes i per acompanyar tapes de pa amb tomàquet.
Celler | Celler Ronadelles |
---|---|
DO | Montsant |
Tipus de vi | Vi negre jove |
Varietats | Garnatxa |
Ampolla | 75cl |
Graduació | 13 % |
Tº de Servei | 18º |