Utilitzem cookies per millorar l'experiència. Per complir amb la nova directiva de privacitat necessitem el consentiment per desar cookies. Saber-ne més.
Carles Andreu Rosat Extra Brut és un cava rosat 100% Trepat elaborat amb una varietat autòctona de la zona. Aquest rosat està elaborat exclusivament amb aquesta varietat, perfectament adaptada a la climatologia. Així per un costat el trepat li aporta generositat i força i, per un altre, frescor i joventut.
NOTA DE CATA
Color cirera viva a la qual se li afegeix tendresa i romanticisme. Un fi collaret de perles es desprén contínuament però lentament formant una corona blanca circular en l'interior de la copa. En la cata, les percepcions ens omplen d'entusiasme, amb un afruitat molt elegant i particular. En la boca es suma de sensacions: intensitat, untuositat, complexitat, que units a la seva vivacitat ens condueix a un conjunt de percepcions sensorials molt placenteres durant la degustació.
ELABORACIÓ
Elaboració del vi base: Fermentació a 15ºC de temperatura durant deu dies, després d'una maceració en fred amb les pells per extraure el color i les aromes varietals. Elaboració del cava: Segona fermentació en ampolla a 14ºC i criança amb les mares durant 15 mesos.
CRIANÇA
El temps de criança s'allarga fins 15 mesos.
Celler | Carles Andreu |
---|---|
DO | Cava |
Tipus de cava | Brut |
Ampolla | 75cl |