Utilitzem cookies per millorar l'experiència. Per complir amb la nova directiva de privacitat necessitem el consentiment per desar cookies. Saber-ne més.
Carles Andreu Rosat Barrica és un escumós monovarietal, 100% Trepat.
NOTA DE CATA
Original per la tonalitat i el seu color rosat. El plaer en la seva degustació s'inicia amb la seva estètica que ens sugestiona psigológicament, doncs els seus tons ens porten a un món de tendresa i romanticisme. El seu caràcter és estructurat, madur, intens, molt complex i ric amb aromes de fruits vermells barrejats amb aromes de pastisseria, canyella i mel.
ELABORACIÓ
Per l'elaboració del vi base s'elaboració amb el most de Trepat lleugerament macerat en fred amb les seves pells, per extreure les aromes i el color característics de la varietat. La fermentació es realitza a baixa temperatura en barriques noves de roure francès sense torrar, el vi obtingut es deixa reposar amb les "mares" de la primera fermentació durant un període de tres mesos. Per l'elaboració del cava, es realitza una segona fermentació en ampolla a 14ºC i criança amb les "mares" durant un mínim de 26 mesos.
Celler | Carles Andreu |
---|---|
DO | Cava |
Tipus de cava | Brut |
Varietats | Trepat |
Ampolla | 75cl |
Graduació | 11,5 % |