Utilitzem cookies per millorar l'experiència. Per complir amb la nova directiva de privacitat necessitem el consentiment per desar cookies. Saber-ne més.
Castillo Ygay Gran Reserva Especial és un vi negre coupage d'Ull de llebre i Samsó considerat el millor vi del món 2020 per Wine Spectator.
NOTA DE CATA
Color guinda que aventura complexitat. En nas desplega una intensitat aromàtica que sedueix per les seves fruites vermelles, notes florals i tocs especiats. En boca, té un elegant bouquet, intensitat fruital i un gran equilibri.
VINIFICACIÓ I COLLITA
Verema manual. Els raïms es derrapen i premen suaument. El raïm fermenta per separat en di'pòsits d'acer inoxidable, amb control de temperatura. L'encubat té una duració de 11 dies durant els quals es realitzen contínues tasques de remuntats i agitats per afavorir favorecer el contacte del most amb les pells i provocar una lenta i natural extracció d'aromes.
CRIANZA
Envellit durant 26 mesos en bótes de roure americà i francès de 225 litres. Després 3 anys de criança en ampolla.
MARIDATGE
Ideal per acompanyar peix al forn, carns i estofats, poma al forn...
RECOMANACIÓ
Decantar 20 minuts abans de gaudir-lo. Servir a una temperatura entre 14-16ºC per afavorir la ventilació del vi i poder gaudir al màxim dels seus aromes.
Celler | Marqués de Murrieta |
---|---|
DO | Rioja |
Tipus de vi | Vi negre reserva |
Varietats | Samsó (Carinyena), Ull de llebre |
Ampolla | 75cl |
Graduació | 14 % |
Tº de Servei | 18º |