Utilitzem cookies per millorar l'experiència. Per complir amb la nova directiva de privacitat necessitem el consentiment per desar cookies. Saber-ne més.
Cor de Pedra és un vi negre Coupage de Garnatxa i Carinyena al 50% procedents d'una selecció de les millors vinyes joves plantades fa uns 20 anys.
NOTA DE CATA
Color vermell cirera d'intensitat mitja amb vora color granat que reflexa el pas de bóta i la lleugera extracció. En nas predomina la fruita vermella i de bosc. És un vi complex on notem les espècies, sotabosc i suaus tocs torrefactes. En boca té una entrada agradable, torna a aparèixer la fruita i té un postgust llarg que ens acompanya durant una bona estona.
ELABORACIÓ I CRIANÇA
Veremat manualment en caixes o cistelles de 10kg. El raïm es derrapa al entrar al celler i es deixa amb les seves pells, fermenta amb els seus propis llevats durant 15/20 dies. Temperatura controlada a 28ºC. La carinyena es prensa finalitzada la fermentació i sempre que es pot es deixa maceració post fermentativa. En canvi, la garnatxa es prensa just quan finalitza la fermentació alcohòlica, inclús abans tenint en compte l'estat de les pells, sempre prensant suau evitant un excés d'extracció. La fermentació malolàctica s'origina espontàneament. Inicialment està uns 3 mesos en dipòsits d'acer inoxidable, però després passa uns 12 mesos en bótes de roure francés seminoves. No filtrat ni estabilizat, pot contenir pòsits. Nivells baixos de sulfits.
Celler | Fills de la Llicorella |
---|---|
DO | Priorat |
Tipus de vi | Vi negre criança |
Varietats | Garnatxa, Samsó (Carinyena) |
Ampolla | 75cl |
Graduació | 15 % |
Tº de Servei | 16º |