Utilitzem cookies per millorar l'experiència. Per complir amb la nova directiva de privacitat necessitem el consentiment per desar cookies. Saber-ne més.
Duaia és un vi negre coupage de Syrah (30%), Garnatxa (50%) i Cabernet Sauvignon (20%) procedents de vinyes situades en el municipi de Gratallops amb sòls de licorella.
NOTA DE CATA
Color cirera picota fosca molt atractiva. Net i brillant. En nas notes balsàmiques i presència de fruita sobre un agradable fons mineral mentre que en boca apreciem un vi afruitat i saborós. Es presenta equilibrat, bona entrada i amb molt bona acidesa.
VINIFICACIÓ
Quan el raïm ja esta dins la bodega, els grans passen per un primer procès de despalillat tras ser lleugerament premsats. Posteriorment es realitza una fermentació alcohòlica amb llevats naturals autòctons durant 25 dies. Durant aquesta fase s'efectuen infusions de les pells.
CRIANÇA
Envelliment durant 21 mesos en barriques noves de roure abans de ser embotellat.
MARIDATGE
Ideal per acompanyar musaka, lasanya de carn, confit d'ànec, pollastre a la brasa, aus de caça, corder, conill o qualsevol tipus de carn.
PRODUCCIÓ
Producció limitada d'unes 2.000 ampolles per anyada cosa que el fa un vi únic que només el poden gaudir uns quants afortunats.
Celler | Mas Martinet |
---|---|
DO | Priorat |
Tipus de vi | Vi negre criança |
Varietats | Cabernet Sauvignon, Garnatxa, Sirà |
Ampolla | 75cl |
Graduació | 15 % |
Tº de Servei | 16º |