Utilitzem cookies per millorar l'experiència. Per complir amb la nova directiva de privacitat necessitem el consentiment per desar cookies. Saber-ne més.
Elaboració: El raïm es desrapa i es macera posteriorment a temperatura controlada. El most fermenta en tines de fuesta amb agitacions i realitza la fermentació malolàctica en bótes. Es cria en bótes de roure francés (80% noves i 20% d'un vi) durant 19 mesos.
Consum ideal: 2013 - 2025
Servei: De 16 a 18 ºC, recomanem decantar.
Maridatge: Carns vermelles a la brasa, pernil ibèric, lletó al forn, pollastre al forn.
És 2011 un any de llegenda que conmourà els nostres sentits amb la força d'un fruit ple de riquesa i emocions. Una abraçada per a l'ànima."Així defineix Álvaro Palacios la collita 2011, un any de llum i de calor intensos, que ha demostrat, una vegada més, l'enorme capacitat de les vinyes clàssiques i tradicionals per resistir i vèncer el clima mediterrani en els seus límits més extrems de lluminositat. Una collita de concentració i puresa.
Celler | Alvaro Palacios |
---|---|
DO | Priorat |
Tipus de vi | Vi negre criança |
Varietats | Garnatxa, Garnatxa blanca, Macabeu, Picapoll Negro, Samsó (Carinyena) |
Ampolla | 75cl |
Graduació | 14,5 % |
Tº de Servei | 18º |