Utilitzem cookies per millorar l'experiència. Per complir amb la nova directiva de privacitat necessitem el consentiment per desar cookies. Saber-ne més.
Flor del Montsant Negre és un vi negre coupage de Garnatxa (80%) i Carinyena (20%) procedents de vinyes amb sòl argilós.
NOTA DE CATA
Vi clar de color guinda molt intens amb suaus tons caoba. En nas és molt franc, amb un bon equilibri de fruita-fusta en el qual es fonen els tons làctics i de vainilla amb els de la fruita. El pas en boca és suau, però omplint el paladar d'equilibrats sabors, en el que es repeteixen les sensacions nasals. Es perceben notes de fruita i els tanins fins, que contribuiran a allargar la seva vida, tot i ser un vi novell.
VINIFICACIÓ
Verema i selecció manual en caixes de 15kg, amb posterior tractament tèrmic a 5ºC. Fermentació a temperatura constant de 25ºC, controlada informàticament, en un únic dipòsit de 50HL. "Pigeage" i remuntats per gravitació i maceració de les pells entre 20 i 25 dies. Malolàctica en dipòsit sobre lies fines. Es disminueix la pressió de la premsa per tal de prolongar el premsat.
MARIDATGE
Ideal per beure en copes o per acompanyar tapes amb pa amb tomàquet.
Celler | Celler Ronadelles |
---|---|
DO | Montsant |
Tipus de vi | Vi negre jove |
Varietats | Garnatxa, Samsó (Carinyena) |
Ampolla | 75cl |
Graduació | 13,5 % |
Tº de Servei | 16º |