Utilitzem cookies per millorar l'experiència. Per complir amb la nova directiva de privacitat necessitem el consentiment per desar cookies. Saber-ne més.
Harbour Gin és una ginebra Distilled Gin que neix fruit de la passió de Daniel Casas per la navegació, el mar, la coctelería i la riquesa d'una terra única i màgica com és el Delta de l'Ebre. Aquesta ginebra és capaç de fusionar tot això en aquest líquid fresc i suau.
NOTA DE CATA
Ginebra original d'estil Distilled Gin i de tipologia originalment marina, elaborada 100% amb elements naturals de la terra i el mar. De subtil coloració blau turquesa i reflexos verd maragda que ens recorda les tonalitats del mar d'estiu, el nas presenta unes elegants notes de ginebró fresc acompanyades de suaus tocs marins aportats pels botànics salvatges del Delta de l'Ebre que la componen. Records de llimona i farigola balsàmica, lavanda, prunes i olives acabades de collir que et transporten a l'entorn i paisatge on neix aquesta ginebra premium. En boca proporciona frescor i profunditat, quedant l'alcohol totalment integrat i afinat. La seva elegància i complexitat permeten gaudir-la sola, en la preparació de cocteleria i en la creació minimalista dels millors gintònics.
ELABORACIÓ
Harbour és una Distilled Gin elaborada artesanalment (handcrafted), destil·lada en un alambí de coure de més de 100 anys d'història de 100 litres de capacitat. Es produeixen minúscules remeses (small batch) per presevar millor l'aroma, frescor i naturalesa dels subtils i extraordinaris botànics acabats de collir i seleccionats curosament a mà pel Daniel Casas (de la Punta del Fangar, arrossars, penya-segats, platges de l'Ampolla i el GR-92 Sender Mediterrani) i aconseguir el sabor fresc, radiant i suau que caracteritza aquest gin.
CONSELL
Per gaudir d'un Gin Tonic singular i únic amb Harbour Gin no es necessiten grans complicacions, ni excessos decoratius ni aromàtics. La marcada personalitat de Harbour Gin s'expressa perfectament en combinats minimalistes, on la qualitat dels productes no necessita ser emmascarada amb elements en excés. Per això us recomanem la millor manera de gaudir d'aquesta ginebra de forma perfecta: omplim completament una copa de pilota clàssica amb gel de qualitat i refredem les seves parets removent-ho amb l'ajuda d'una cullereta imperial. Una vegada rebutjada l'aigua generada, afegirem 5cl. de Harbour Gin i un espiral de llima salvatge, també anomenada Twist, esprement els seus olis essencials. Tot seguit, servirem molt lentament una ampolla sencera de tònica premium neutra o aromatitzada amb herbes o flors, per aconseguir un contrast perfecte entre mar i terra. Finalitzarem el servei afegint-hi dos grans de ginebre fresc i rematant amb un simple gir en el remogut final.
Celler | Harbour |
---|---|
Ampolla | 70cl |
Graduació | 40 % |