Utilitzem cookies per millorar l'experiència. Per complir amb la nova directiva de privacitat necessitem el consentiment per desar cookies. Saber-ne més.
Lasendal és un vi negre coupage de Garnatxa (80%), Syrah (10%) i Merlot (10%).
NOTA DE CATA
Color cirera picota intens amb reflexos violeta. Aromes complexos de fruits vermells, suaus aromes torrats de la bóta ben integrats, amb un toc mineral. Tanins suaus. Bona acidesa i llarg en boca.
ELABORACIÓ
Fermentació a temperatura controlada (27-29ºC). Maceració entre 8-12 dies, es vinifiquen les varietats per separat. Inici de la fermentació malolàctica en tanc i finalizació en barrica.
CRIANÇA
Envelliment durant 9 mesos en barriques americanes i franceses d'1 a 5 anys, torrat mitjà i lleuger. Posterior envelliment en tanc durant 6 mesos abans d'embotellar.
MARIDATGE
Ideal per acompanyar xai, cassoletes de conill, pizza i pasta, mussaka, formatges, albergínies rellenes, graellada de verdures....
Celler | Celler Capçanes |
---|---|
DO | Montsant |
Tipus de vi | Vi negre criança |
Varietats | Garnatxa, Merlot, Sirà |
Ampolla | 75cl |
Graduació | 14,5 % |
Tº de Servei | 18º |