Utilitzem cookies per millorar l'experiència. Per complir amb la nova directiva de privacitat necessitem el consentiment per desar cookies. Saber-ne més.
Maragda Blanc és un vi blanc coupage de Garnatxa Blanca (78%) i Macabeu (22%).
NOTA DE CATA
Color palla brillant. Aromes a fruita fresca, flors blanques i herbes. En boca és fresc, afruitat i lleuger.
ELABORACIÓ
La verema es realitza a màquina per la nit per aprofitar les baixes temperatures nocturnes i poder realitzar tot el procès d'elaboració a una temperatura inferior als 16ºC. El raïm es desrapa i es condueix a la premsa neumàtica sense maceració. El most flor d'escorregut i d'una primera compressió molt suau es separa de la resta i va a passar als dipòsits de fermentació a on va a fermentar durant 30 dies a una temperatura controlada de 15ºC. Completada la fermentació, es va mantenir el vi en contacte amb les seves lies durant un mes, amb remoguts cada 3 dies per obtenir major complexitat aromàtica i volum en boca. Prèviament al seu embotellat, es va clarificar i estabilitzar per fred a -3ºC de temperatura.
MARIDATGE
Ideal per aperitius, amanides, marisc i peix, arrossos i aus.
Celler | Mas Llunes Vinyes i Cellers |
---|---|
DO | Empordà |
Tipus de vi | Vi blanc jove |
Varietats | Garnatxa blanca, Macabeu |
Ampolla | 75cl |
Graduació | 13,5 % |
Tº de Servei | 8º |