Utilitzem cookies per millorar l'experiència. Per complir amb la nova directiva de privacitat necessitem el consentiment per desar cookies. Saber-ne més.
Maragda Rosat és un vi rosat coupage de Garnatxa Negre (70%) i Syrah (30%).
NOTA DE CATA
Color maduixa brillant. Aroma a fruites madures (maduica, plàtan, grosella...) En boca és afruitat, fresc i persistent.
ELABORACIÓ
La verema es realitza a màquina per la nit per aprofitat les baixes temperatures nocturnes i poder realitzar tot el procès d'elaboració a una temperatura inferior a 16ºC. Les diferents varietats fermenten per separat en dipòsits inoxidable refrigerats a una temperatura de 20ºC. Es realitzen dos remuntats diaris, descubant als 20-25 dies d'inici de fermentació, segons varietat. La prolongació de l'encubat es va determinant segons el tast. La fermentació es realitza en dipòsit. Es sotmet a mínims tractaments de clarificació i filtració abans de l'embotellat.
MARIDATGE
Ideal per acompanyar aperitius, amanides, embotits i peix.
Celler | Mas Llunes Vinyes i Cellers |
---|---|
DO | Empordà |
Tipus de vi | Vi rosat jove |
Varietats | Garnatxa, Sirà |
Ampolla | 75cl |
Graduació | 13,5 % |
Tº de Servei | 8º |