Utilitzem cookies per millorar l'experiència. Per complir amb la nova directiva de privacitat necessitem el consentiment per desar cookies. Saber-ne més.
Marqués de Cáceres Reserva és un vi negre coupage d'Ull de Llebre (85%), Garnatxa Negra (10%) i Graciano (5%) procedents de vinye situades a la Rioja Alta i la Rioja Alavesa.
NOTA DE CATA
Capa intensa i fosca. El nas desgrana un fons de mora negra, notes torrades, fustes nobles i espècies dolces. És llaminer i envoltant a la cata. La seva fruita rica i els seus tanins es fonen amb harmonia en una textura molt densa. Un Reserva de gran elegància i complexitat.
VINIFICACIÓ
Raïms rebregats i desrapats. Fermentació alcohòlica a temperatura controlada que arrenca a 10ºC fins arribar als 28ºC. Maceració amb les pells prolongada fins 25 dies, amb la fi d'extreure més color, aromes i estructura tànica. Fermentació malolàctica en dipòsit d'acer inoxidable. Una vegada terminada la fermentació malolàctica, tots els vins passen a barriques amb trasbalsa cada 6 mesos.
CRIANÇA
20 mesos en barriques de roure francès fes. Després 2 anys mínim d'afinat en ampolla abans de la data de llançament.
Celler | Marqués de Cáceres |
---|---|
DO | Rioja |
Tipus de vi | Vi negre reserva |
Varietats | Garnatxa, Graciano, Ull de llebre |
Ampolla | 75cl |
Graduació | 14 % |
Tº de Servei | 18º |