Utilitzem cookies per millorar l'experiència. Per complir amb la nova directiva de privacitat necessitem el consentiment per desar cookies. Saber-ne més.
Menjar Blanc Català El Campanaret és un postre de la cuina mediterrània típic de la ciutat de Reus (Baix Camp). Una exquisita i dolça crema que es pren de postre que no deixa indiferent al que la prova.
PRODUCTE
Nou format que conté 3 sobres individuals de 50 gr. amb la fórmula ancestral de Casa Figueras. Producte natural sense colorants ni conservants.
INGREDIENTS
Midó de blat moro, farina d'arròs i aromes.
Producte SENSE GLUTEN.
RECEPTA
Amb 80 gr. de sucre i de mig litre de llet separi una tassa per dissoldre un sobre. Posi a bullir la resta de la llet. Afegeixi a poc a poc el contingut en la tassa de llet en ebullició i remogui a foc lent sense parar durant uns 3 minuts i abocar en els motlles. Aromatizar amb canella i llimona.