Utilitzem cookies per millorar l'experiència. Per complir amb la nova directiva de privacitat necessitem el consentiment per desar cookies. Saber-ne més.
Pas del Caus és un vi negre cupatge de Carinyena (42%), Garnatxa (36%), Syrah (16%), Cabernet Sauvignon (4%) i Merlot (2%) elaborat pel celler Bravo Escós situat a Torroja del Priorat amb DOQ Priorat. És un vi de caràcter jove i fresc, lligat a les vinyes i al terrer.
NOTA DE TAST
Color vermell picota intens, brillant. És un vi molt aromàtic on predomina la fruita fresca com els fruits vermells, els cítrics i les notes florals i silvestres. Entrada de boca fresca, untuosa i lleugera. Bona tensió al final de boca, tornant a trobar els fruits vermells, els cítrics i els components florals i silvestres, ressaltant la gran mineralitat del grafit deixant un final refrescant i sucós.
ELABORACIÓ
Els raïms per elaborar aquest vi provenen de vinyes d'uns vint anys treballades sota una agricultura sostenible en conversió a ecològic. Fermentació espotània en dipòsits d'acer inoxidable i en cabassos de plàstic de 500L. Maceració de sis a vuit dies, seguidament premsat per acabar la fermentació i l'envelliment en ovoide de polietilè de 1.100L i bótes de roure francès de 225L d'entre tres i quatre anys.
MARIDATGE
Aquest és un vi ideal per acompanyar formatges i embotits a més de carns vermelles.
Celler | Bravo Escós |
---|---|
DO | Priorat |
Tipus de vi | Vi negre jove |
Varietats | Cabernet Sauvignon, Garnatxa, Merlot, Samsó (Carinyena), Sirà |
Ampolla | 75cl |
Graduació | 13,5 % |
Tº de Servei | 8º |