Utilitzem cookies per millorar l'experiència. Per complir amb la nova directiva de privacitat necessitem el consentiment per desar cookies. Saber-ne més.
Ranci de Capçanes és un vi ranci cupatge de Garnatxa, Carinyena i Cabernet Sauvignon elaborat pel Celler Capçanes (DO Montsant).
NOTA DE TAST
Color daurat vermellós. Aromes pronunciades de fulles de tabac, canyella i herba seca. A la boca ens trobem amb un cos mitjà carregat de notes terciàries derivades del procés oxidatiu durant la seva elaboració: mel, fruits secs i flors seques. Complexitat i tradició.
ELABORACIÓ
Un cop fet el cupatge es trasllada el vi a les bótes, on us esperen les mares del vi ranci. El vi s'envelleix amb el mètode solera, on cada 5 anys el fan córrer per diferents bótes amb un llarg envelliment. Durant aquest procés s'accelera l'oxidació amb l'ajuda de la baixa humitat i els canvis de temperatura. Finalment es buiden parcialment les bótes de roure on es troba el vi més vell, es filtra i s'embotella
MARIDATGE
Ideal per a postres i aperitius encara que es recomana maridar-lo amb xocolata negra, pastissos i fruits secs, com amb olives i patates.
Celler | Celler Capçanes |
---|---|
DO | Montsant |
Tipus de vi | Vi negre criança |
Varietats | Cabernet Sauvignon, Garnatxa, Samsó (Carinyena) |
Ampolla | 75cl |
Graduació | 16,5 % |
Tº de Servei | 18º |