Utilitzem cookies per millorar l'experiència. Per complir amb la nova directiva de privacitat necessitem el consentiment per desar cookies. Saber-ne més.
Ratafia de l'Avi Guillem és un licor de tradició artesanal que s'elabora a partir de la maceració de nous verdes del Palau d'Anglesola i més de 20 herbes aromàtiques diferents, envellida en bótes de roure i seguint els mètodes més purs de la tradició licorera.
NOTA DE CATA
Color de sucre cremat, brillant. Destaquen amb força les nous verdes però embolcallades per canyella i clau amb subtilesa. La nou moscada, farigola i espígol són llunyans. Entrada dolça i elegant, harmoniosa en el conjunt. Retrogust càlid i persistent.
SUGGERIMENT
Prendre sola o amb gel, ideal per la sobretaula acompanyada de fruits secs o dolços. També s'utilitza per infinites receptes de cuina.
Celler | Ratafia de l'Avi Guillem |
---|---|
Ampolla | 70cl |
Graduació | 25 % |
Escriu la teva ressenya