Utilitzem cookies per millorar l'experiència. Per complir amb la nova directiva de privacitat necessitem el consentiment per desar cookies. Saber-ne més.
Conca de Barberà
Bona part dels vins produïts a la Conca són blancs i rosats, destinats a l’obtenció d’escumosos amb Denominació Cava. No obstant això, ens trobem en una zona amb unes condicions privilegiades per a l’elaboració d’uns vins tranquils, en especial els negres, excel·lents. Viticultors i enòlegs, coneixedors d’aquest potencial, estan coordinant esforços per obtenir vins d’alta qualitat i poc a poc va creixent la producció que finalment s’embotella amb DO Conca de Barberà. El vi rosat és el més característic de la denominació d’origen prové del raïm negre Trepat , varietat autòctona de la Conca de Barberà. És un vi destacable, lleuger, fresc i afruitat, de color rosa-gerd, net i lluminós. En els blancs destaquen les varietat tradicionals com el Macabeu i la Parellada i en els negres procedeixen de l’ull de llebre i la garnatxa.